Niets is constanter dan verandering

In onze blogpost “Reframing Live Communication” hebben wij reeds bericht over de heroriëntatie van live communicatie. De Covid 19 pandemie bracht een ommekeer teweeg, maar toonde ook aan dat hybride gebeurtenissen geenszins een verlies aan ervaring hoeven te betekenen. Integendeel, deze verandering bracht een geheel nieuwe kwaliteit van communicatie, waarbij het beste van de echte en de digitale wereld werd gecombineerd in een innovatieve, ervaringsgerichte enscenering.

De metaverse als kans

Overeenkomstig het gezegde “niets is constanter dan verandering” houden wij ons momenteel ook bezig met het onderwerp van de metaverse, waarover wij overal horen en lezen. Zoals waarschijnlijk velen stellen wij ons tal van vragen: hoe verandert de metaverse ons dagelijks leven? Welke mogelijkheden biedt het voor ons bedrijf en onze marketing? Hoe zien nieuwe bedrijfsmodellen eruit?

Digitale ruimte met eindeloze mogelijkheden

In een eerste webinar konden we inzicht krijgen in het onderwerp en ons onderdompelen in de metaverse – spannend! Op basis van de onderwezen basisbeginselen, van tokens tot blockchain en metaverse strategieën, werd al snel duidelijk dat de metaverse een groot potentieel heeft!

Daarom is het ons doel om samen met onze partners en klanten de Metaverse te integreren in toekomstige projecten en we werken al aan een eerste conceptidee.

De eerste stap

Hoe en in welke mate we de Metaverse zullen integreren in onze projecten wordt steeds duidelijker. Wij denken dat het een groeiend proces is en zijn het erover eens dat de Metaverse een essentiële impact zal hebben op onze industrie en deze qua beleving naar een heel ander niveau zal tillen.

De mogelijkheid om virtuele en hybride evenementen in 2D en 3D bij te wonen, om fysiek aanwezige en digitaal deelnemende deelnemers aan een evenement in real time dichter bij elkaar te brengen en dit te combineren met de surrealistische ervaring van verschillende digitale werelden – dat is precies de aantrekkingskracht van de Metaverse!

Vooral het punt van de duurzaamheid speelt een even belangrijke rol en kan door de Metaverse positief worden beïnvloed.

 

­Ja, ik wil …

Wil je ook inspireren?
Graag. Geef ons een belletje!

+49 4406 / 95 75 00

Of we nemen contact met u op:

Voor een optimale weergave moet u uw toestel draaien.